Yepp cykelstol

Cykel-stol.dk

Det er dit valg at finde en sikker cykelstol

Det er ikke nemt at vælge cykelstol.

 

Yepp cykelstolen er den mest poppulære cykelstol lige nu.

 

Yepp Mini – Passer til børn på 9-15 kg.

Yepp Maxi – Passer til børn på 9-22 kg.

Yepp Junior – Passer til børn på 20-35 kg.

 

Dit barn skal have en cykelhjelm på, når i kører på cyklen. Yepp er med sit design udformet så det kan lade sig gøre.

 

Det giver dit barn mere frihed når armlænene ikke er så høje. Hvis du køber cykelstol med høje armlæn, begrænser det barnets naturlige måde at bevæge sig på. Ved kortere ture gør det ikke så meget, men ved lange ture, er det meget vigtigt at tage dette med i overvejelserne når du køber cykelstol.

 

Har i flere cykler end en, er det en mulighed, at flytte stolen fra den ene cykel til den anden, uden de store problemer. Det kræver et ekstra beslag, men så er det også kun et klik der skal til.

 

Cykelstolen kan låses hurtigt og simpelt. Så er du sikker på at din barnestol stadig sidder på cyklen, når du har været væk fra den et stykke tid.

 

Cykelstolen er kåret som Bedst i Test hos Tænk i oktober 2013

 

Yepp er fra Holland og produceres af firmaet GMG bv.

 

Yepp er fremstillet i mere end 80 år, så der ligger meget erfaring bag Yepp Maxi og de andre kendte cykelstole. Du kan roligt stole på at du får meget kvalitet, og med en cykelstol fra Yepp er sikkerheden i top. Yepp kan med nogle af modellerne sidde foran på cyklen og andre skal monteres bag på cyklen. Du får her et sikkert og gennemtænkt moderne design som holder.

 

Materialet som bruges, er blødt, behageligt, og tager ikke i mod vand.

 

Sikkerheden er i top. Du får hele pakken med godkendelse i USA og efter de Europæiske sikkerhedskrav. Yepp Mini og Yepp Maxi har 5-punktssele og Yepp Junior har hoftesele. Stolen har reflekser når den skal sidde bag på cyklen. Der er selvfølgelig altid fodafskærmning så dit barn ikke kommer til skade.

 

Brugervenligheden er også i særklasse.

 

En Yepp børnestol er altid nem at klikke på og af, samt nem at sætte børnene i. Der er tyverisikring med lås og stolens vægt er meget lav. Selerne er meget nemme at bruge og behagelige for barnet at have på.

 

Komfort giver ekstra glæde i hverdagen. Der er bløde skulderstropper til Yepp Mini og Yepp Maxi samt en stol som er stødabsorberende. Der er høj isoleringsevne hele året og vandet kan ikke trænge ind i stolen nogen steder.

 

Designet er unikt. Der er mange forskellige farver at vælge imellem og designet gør stolen nem at rengøre. En hårdt opvredet klud kan klare de fleste rengøringer.

 

Yepp Cykelstole er dem der oftest bliver solgt.

 

På de nye modeller er man gået et skridt videre for at finde på ekstra detaljer der giver bedre sikkerhed. Det har bl.a. gjort at der er kommet nye seler og sikkerhed ved uheld er blevet endnu større. Køb din cykelstol her.

 

I mange magasiner og publikationer om børn, anbefales Yepp cykelstolen som det sikre valg.

 

 

 

A24.dk - Cykler og tilbehør

Køb cykelstol

Et godt sted at handle, kunne være A24.dk

Bulldog barnesædet til at sætte på cykelstellet også kaldet høstsædet. Det passer kun på cykler med overstang.

Weber Babysædet er det mest solgte sæde til de helt små børn. Passer i alle ladcykler og spændes med sele.

Yepp Børnesæde fås i flere flotte farver, og er med i danskernes favorit blandt børnesæder.

Bobike er fra Holland ligesom Yepp barnesædet. Nogle elsker Bobike og andre vil hellere have noget andet.